Lokaal Liberaal aan de onderhandelingstafel bij mogelijke verbreding Coalitie Stichtse Vecht

Afgelopen vrijdag 24 april 2020 heeft formateur Tjapko Poppens zijn bevindingen bekend gemaakt naar aanleiding van de door hem gevoerde gesprekken ten behoeve van de verbreding van de huidige coalitie.

In dit rapport van bevindingen is het duidelijk dat Lokaal Liberaal is genoemd als de meest voor de hand liggende fractie voor de realisatie van een meerderheidscoalitie.

Lokaal Liberaal, met 8 zetels de grootste partij in de gemeenteraad is zich bewust dat we momenteel leven in een bijzondere en moeilijke periode, Een stabiel bestuur is daarbij van groot belang. De fractie van Lokaal Liberaal neem daarbij uiteraard haar verantwoordelijkheid en is bereid zijn om aan deze onderhandelingstafel plaatst te nemen, om te zien of een mogelijke verbreding van de coalitie plaats kan vinden met aanvulling van Lokaal Liberaal.

Namens Lokaal Liberaal zullen Fractievoorzitter Suzanne Kox-Meijer en partijleider – en beoogd wethouder – Frank van Liempdt deze onderhandelingsgesprekken gaan voeren.

Lokaal Liberaal heeft een aantal ideeën en mogelijke verbeterpunten voor onze gemeente en inwoners welke wij zullen inbrengen tijdens deze gesprekken.
Wellicht dat deze inbreng zal leiden tot het doen van aanpassingen in het collegewerkprogramma (het document waarin de afspraken tussen de coalitiepartijen worden vastgelegd) en de koers die de nieuwe coalitie waar Lokaal Liberaal mogelijk deel van uit zal gaan maken.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven