Nieuwe atletiekbaan OSM Zwanenkamp geopend en feestelijke opening activiteitencentrum Zebraspoor

Wat een mooie dag voor Stichtse Vecht!
Suzanne Kox-Meijer was vandaag namens Lokaal Liberaal aanwezig bij twee hele bijzondere bijeenkomsten.
 
Vandaag stond de feestlijke opening van de nieuwe OSM atletiekbaan op het programma. Na flink wat jaren met een heel sterk verouderde baan te hebben gezeten die regelmatig langdurig onder water stond en derhalve niet te gebruiken was, kunnen alle leden nu over een prachtige kunstbaan lopen. Ook is de inrichting compleet veranderd zodat alle diverse atletieksporten kunnen worden beoefend.
Onder wat onstuimige weersomstandigheden opende voorzitter René Stokman samen met Wethouder Karin van Vliet officieel de nieuwe atletiekbaan. En prachtige samenwerking tussen raad, college en gemeente met een evenzo mooi resultaat!
De veel aanwezige collega raadsleden liet ook echt de betrokkenheid van de raad zien bij dit mooie traject.
Als speciale gast was olympisch kampioen Dafne Schippers uitgenodigd. Dafne heeft twee training clinics gegeven aan de jeugdleden van OSM.
Wij feliciteren OSM met hun prachtige nieuwe baan en het brede aanbod van diverse sporten die daar vanaf heden kunnen worden beoefend.

RTV Stichtse Vecht maakte een mooie videoverslag van deze feestelijke opening! 
Klik op de afbeelding hieronder om de video te bekijken.
 
 

Opening activiteitencentrum Zebraspoor

 
Daarna stond ook de opening van het activiteitencentrum Zebraspoor nog op het programma. Na heel veel onrust en onduidelijkheid over het lot van activiteitenlocaties voor ouderen, de vraag van de raad om juist te stimuleren dat deze activiteitenruimtes beschikbaar zouden blijven voor de oudere inwoners van Stichtse Vecht, is het huidige bestuur van het activiteitencentrum, de klankbordgoep, Momentz, Portaal en de gemeente keihard aan het werk gegaan om het acitiviteitencentrum dat in het zorgcentrum Willem van Hoornhof is gevestigd mogelijk te maken. En vandaag was het dan eindelijk zover dat de officiële opening plaats heeft gevonden.
Activiteitencentrum Zebraspoor is vanaf vandaag een feit!
Wij wensen alle gebruikers en het bestuur heel veel succes en plezier met deze prachtige locatie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven