Verkiezingen 2018

Toen wij vier jaar geleden voor het eerst aan de verkiezingen meededen werden we dankzij uw stem in een klap de grootste lokale partij van Stichtse Vecht. De komende verkiezingen willen wij met uw hulp en steun dorpakken en niet alleen de grootste lokale partij worden, maar tevens ook de grootste politieke partij van de gemeente te worden. De gemeente Stichtse Vecht is toe aan een college waar gezond boerenverstand en het opkomen voor de belangen van inwoners voorop staat.

Het verkiezingsprogramma van Lokaal Liberaal is geschreven met, voor en door inwoners van onze gemeente. De fractie van Lokaal Liberaal beschouwt de inwoner als belangrijkste adviseur. Wie beter dan een inwoner begrijpt en weet beter wat er in zijn of haar leefomgeving speelt en wat er daar zou moeten gebeuren?

Hier ligt dan ook uw belang om op de grootste lokale politieke partij te stemmen. De landelijke partijen die beloven u van alles maar na de Tweede Kamer verkiezingen worden al die beloftes weer net zo makkelijk verbroken en gaat men weer vrolijk door met waar men mee bezig was.

Wij beloven u dat de fractie van Lokaal Liberaal NIET vanuit een ivoren torentje gaat bepalen wat wel of niet goed voor u is! Wij zullen ons continu laten adviseren en informeren door de inwoners van Stichtse Vecht. De gemeente is er voor de inwoners en niet andersom.

Heeft u vragen of suggesties voor Lokaal Liberaal dan bent u van harte welkom om ons te bellen of te mailen.
Alle e-mailadressen en telefoonnummers van de fractie kunt u vinden op deze website onder contact contact

Ons volledige verkiezingsprogramma kunt u uiteraard bij ons op papier opvragen of hier digitaal bekijken en downloaden.

Dank voor uw interesse in ons programma en hopelijk ook voor uw stem op 21 maart 2018.

Met vriendelijke groet,

Frank van Liempdt
Fractievoorzitter en lijsttrekker Lokaal Liberaal

Terug naar boven