Mantelzorgcompliment keert terug in 2021!

Bij de onderhandelingen bij de nieuw te vormen coallitie in 2020 heeft Lokaal Liberaal het mantelzorgcompliment opnieuw op tafel gelegd om de terugkeer hiervan mogelijk te maken.
Wij zijn ontzettend blij dat dit gelukt is!

In 2021 en 2022 zal een blijk van waardering zal worden gegeven aan de mantelzorgers in de vorm van een cadeaubon welke verzilverd kan worden bij de lokale ondernemers.

Op die manier ondersteunen we de mantelzorgers die deze waardering meer dan verdienen en steunen we tegelijkertijd onze lokale ondernemers.

Voor alle informatie betreft het mantelzorgcompliment verwijzen wij u graag naar het persbericht van de gemeente Stichtse Vecht.

Een reactie

  1. Martijn Ginkel

    Schrijnend dat deze Gemeente in casu Veneklaas zo solt met de Mantelzorgers, voorbeeld van mijzelf 2019 ondanks dat het begroot is toch niet uitgekeerd 2020 ook geen Mantelzorgcompliment, 2021 is nog maar afwachten ondanks begroot, Veneklaas flikt het rustig om najaar 2021 gewoon net zoals 2019 het Compliment gewoon te schrappen dat doet zij zonder blikken of blozen hoe geloofwaardig is zo’n wethouder dan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven