Lokaal Liberaal levert weer wethouder aan college Stichtse Vecht.

 

Na de motie van maanden geleden waarbij opgeroepen werd dat er weer een meerderheid coalitie gevormd moest worden, werd Lokaal Liberaal uitgenodigd om op gesprek te komen.

De ontstane situatie was op z’n minst roerig en opmerkelijk te noemen. In een één en dezelfde periode is onze wethouder opgestapt, stapte de fractie van Lokaal Liberaal uit de coalitie en nu worden wij opnieuw genoemd om de coalitie te komen versterken na het opstappen van GroenLinks.

De fractie van Lokaal Liberaal heeft dan ook met genoegen Frank van Liempdt opnieuw voordragen als wethouderskandidaat.

Frank heeft zich heeft zich eerder bewezen als een betrokken en bevlogen bestuurder die zijn portefeuilles inhoudelijk goed kent en zijn zaken zeer serieus neemt. 
Daarnaast heeft hij grote inhoudelijke kennis van de gemeente Stichste Vecht en kent ook de knel en pijnpunten goed.  Hij is benaderbaar, legt makkelijk contact en gaat graag het gesprek aan.

De gesprekken die wij als fractie met de huidige coalitiepartijen hebben gevoerd waren goed. Deze geprekken hebben geleidt tot een wederzijds vertrouwen tussen de coalitiepartijen, de fractie van Lokaal Liberaal en de beoogd wethouder.

We kijken wij uit naar een vruchtbare samenwerking met raad en het college in deze pittige tijden die voor ons liggen.

We spreken daarbij wel de wens uit dat wij als openbaar bestuur kritisch blijven kijken naar de zaken die voor ons liggen en we elkaar daarbij scherp zullen houden op de inhoud.

Uiteindelijk is het deze raad en dit college die met elkaar de klus moeten klaren. 
  
We wensen elkaar heel veel succes en voorspoed hierbij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven