Onderhoud speelveld bij Cramerlaan.

19-09-2014
Lokaal Liberaal vraagt de aandacht voor het onmogelijk maken van onderhoud aan het speelveld bij de Cramerlaan. Na het aanpassen van het gebied rondom de basisscholen is de toegang tot het veldje voetgangersvriendelijk gemaakt. 

In de wijk Zandweg Oostwaard is afgelopen periode een schoolzone aangelegd rondom de twee basisscholen in die wijk. Met de uitvoering van dit plan zijn er ook verschillende gedeeltes opnieuw ingericht. Er is bijvoorbeeld bij de ingang naar het speelveld bij de Cramerlaan een hek neergezet, die voertuigen, fietsers en brommers moet weren.

IMG_7184

Dit is op zich een goede zaak, maar er wordt ook voor gezorgd dat het onmogelijk wordt om de gemeentelijke taken op deze locatie goed uit te voeren. De wagens van de gemeente kunnen niet bij de afvalbakken komen en de grasmaaimachines kunnen het gras niet meer maaien. Ook ander onderhoud aan het veldje zal hierdoor ook onmogelijk worden.

Hierdoor zal het speelveld bij de Cramerlaan nog meer achterstallig onderhoud oplopen, het veld zal nog sneller achteruit gaan en verpauperen.

Lokaal Liberaal heeft bij de gemeente hierover vragen gesteld.
Dit is gedaan zodat deze situatie officieel bekend is en te zorgen dat er maatregelen worden genomen om toekomstig onderhoud mogelijk te maken.

UPDATE:
Op dinsdag 23 september zijn de hekken weggehaald. Deze worden vervangen door een klaphek, zodat ongewenste auto’s geweerd worden maar onderhoud mogelijk wordt gemaakt.

IMG_7179IMG_7181IMG_7183

Terug naar boven