Goed idee van Lokaal Liberaal uit 2014 eindelijk tot uitvoer gebracht!

In september 2014 heeft Lokaal Liberaal een actie gehouden op het terrein van Goudestein om het parkeren en rijden in het park  van Goudestein te beperken.

“Het foutief parkeren en het onnodig rijden in het park is onze partij al een tijd een doorn in het oog. Het foutief parkeren geeft niet alleen onveilige situaties, het ontsiert en tast het park aan. Het onnodig door het park rijden kan eenvoudig voorkomen worden door de auto’s via de grote parkeerplaats te laten rijden. Dit is ook de plek waar geparkeerd dient te worden.

We willen graag een veilig en mooi park, wat toebehoort aan wandelaars, fietsers, kinderen en honden. Lokaal Liberaal had toenmalig burgemeester Liesbeth Spies gevraagd het foutief parkeren aan te pakken en zelf met haar collegeleden het goede voorbeeld te geven.

Maar helaas… hier kon destijds geen gehoor aan gegeven worden.
Maar bij het lezen van dit artikel in VARNWS van vandaag 9 juni 2015 vielen de leden van de fractie Lokaal Liberaal bijna van hun stoel.

Blijkbaar was men het in 2014 al met ons eens, maar dat is soms moeilijk toe te geven.

Lokaal Liberaal sluit park Goudestein af voor autoverkeer

Door de helft van het hek af te sluiten kunnen auto’s niet meer door het park rijden, maar alles blijft nog wel bereikbaar via de Endelhovenlaan.
Hopelijk is het ongewenst parkeergedrag hiermee ook verholpen.
Als Lokaal Liberaal blijven we dit nauwlettend in de gaten houden.

Goudestein

 

 

 

Terug naar boven