Spandoek Lokaal Liberaal ontvreemd

In de avond/nacht van zondag op maandag 24 februari is aan het Harmonieplein een spandoek van Groep Frank van Liempdt Lokaal Liberaal ontvreemd.

Banner_ontvreemd

Dit spandoek was bevestigd aan de muur van Bonhof Bloemen. Toen eigenaar Rein Bonhof zijn zaak in de ochtend kwam openen, trof hij een lege muur aan. Deze muur was ook nog eens flink beschadigd door het losrukken van het doek.

 

“Wat triest dat dit gebeurt in ons dorp”, aldus Rein Bonhof, “Dat doek is zo weer vervangen, dat is nog niet eens het trieste. Dat mijn pand is beschadigd is, is ook niet leuk. Maar dat je blijkbaar gestraft moet worden als je jezelf wil inzetten voor het dorp, dat vind ik pas triest. Blijf met je handen van andermans spullen af.”

 

Vanuit Lokaal Liberaal gaan we ervan uit dat dit een daad van vandalisme is, en geen politieke actie. Als partij kunnen we niet geloven dat dit met voorbedachten rade is uitgevoerd.

 

“Als er mensen zijn die graag een spandoek willen hebben, dan hoeven ze er alleen maar om te vragen, dan zorgen wij ervoor” zegt Frank van Liempdt. “Nu heeft er iemand schade, het is toch ongelofelijk dat dit gebeurt.”

 

Er is gevraagd om de camerabeelden van de omgeving te onderzoeken op eventuele onregelmatigheden in die nacht. Mocht u zelf informatie hebben of iets opmerkelijks gezien hebben: laat het ons of de politie weten.  info@lokaalliberaal.nl

Terug naar boven