Lid worden van Lokaal Liberaal?

Beste vrienden en sympathisanten van Lokaal Liberaal,

 

Bij de verkiezingen van 2018 is lokaal Liberaal op een haar na de grootste partij in Stichtse Vecht geworden. Lokaal Liberaal is voornemens bij de volgende verkiezingen dé grootste partij te worden. Dit kunnen en willen wij niet alleen doen.

Op dit moment bestaat Lokaal Liberaal uit zes raadsleden, twee commissieleden en vele enthousiaste sympathisanten. Maar zoals het een echte politieke partij betaamt willen wij vanaf nu de club nog hechter en efficiënter maken. Dit doen we door middel van een politieke vereniging met de mogelijkheid tot een lidmaatschap van onze partij.


Wij willen voor de komende periodes een stabiele partij zijn waarin de leden mede de koers gaan bepalen. Het belang van inwoners staat centraal bij de politiek die Lokaal Liberaal bedrijft en wil blijven bedrijven.  Door inwoners lid te laten worden van onze mooie partij en deze ook mee te laten beslissen over de partij en haar standpunten willen wij de weg uitstippelen naar een mooie politieke toekomst voor onze prachtige gemeente Stichtse Vecht.

Vanuit de partij zullen wij diverse bijeenkomsten organiseren waarin leden naast een gezellig samenzijn ook inbreng kunnen geven over actuele zaken maar zeker ook met onze lange termijnvisie.

Het lidmaatschap bedraagt slechts 20 euro per jaar.
Uiteraard wordt het u niet kwalijk genomen om meer over te maken om ons te helpen bij onze verkiezingscampagne in 2022.

U kunt lid worden van Lokaal Liberaal door een e-mail te sturen naar onze penningmeester. 
Na betaling ontvangt u dan een bevestiging van uw lidmaatschap.
De aanmelding kunt u versturen naar 
penningmeester@lokaalliberaal.nl

Bankgegevens: 
IBAN:  NL66 SNSB 090 1871 796
Tnv:   Groep Frank van Liempdt Lokaal liberaal

Lokaal liberaal heeft de ANBI status. Dit betekent dat u fiscaal gunstig een donatie kunt doen. Neemt voor meer informatie contact op met de fractie.Mocht u ervoor kiezen om geen lid te willen worden, maar wel onze partij willen blijven steunen blijft de mogelijkheid om donateur te blijven via de C100. Hier zijn wij uiteraard ook blij mee!

U zult dan worden uitgenodigd voor de activiteiten met Lokaal Liberaal, maar u heeft geen stemrecht tijdens de vergaderingen.

 

Met hartelijke groet,  


Namens fractie Lokaal Liberaal, 

Suzanne Kox – Meijer, 
Bas Verwaaijen,
Ronald van Liempdt,
Onno Tijdgat,
Olaf Morel,
Frank Venus

 

Terug naar boven