Fractie Lokaal Liberaal – oud

Frank van Liempdt
Fractievoorzitter, Raadslid en Nestor van de raad.

Als raadslid, fractievoorzitter en waarnemend voorzitter van de gemeenteraad heeft Frank zich de afgelopen 20 jaar ingezet voor de inwoners van Stichtse Vecht. De belangen van de inwoner staan bij hem altijd centraal. Belbaar en bereikbaar zijn voor inwoners is wat hem betreft de belangrijkste voorwaarde voor een volksvertegenwoordiger!

Tel: 06-53648180
E-mail: fliempdt@ziggo.nl

 

 

Suzanne Kox-Meijer
Raadslid

Suzanne Kox-Meijer is al jarenlang actief betrokken in de gemeente. Na 7 jaar actief in de wijkcommissie Zwanenkamp, en als een van de bestuursleden van de Skeelerronde van Maarssenbroek kreeg Suzanne bij Lokaal Liberaal in 2014 de kans om haar betrokkenheid verder uit te kunnen bereiden tot raadslid. De afgelopen vier jaar heeft zij de inwoner centraal doen staan, vele bezoeken op locatie afgelegd, en zich bezig gehouden met de leefbaarheid van de inwoners van Stichtse Vecht. Dit maakt dat zij op veel vlakken actief is binnen de raad. Leefbaarheid is een onderwerp dat veel portefeuilles raakt. In de komende vier jaar wil ze deze lijn voortzetten. O.a. Bouwen & wonen, leven in een gezonde verzorgde omgeving, zorg voor iedereen, goed en veilig onderwijs en veiligheid staan hierbij voorop.

Tel: 06-37275210
E-mail: suzanne@lokaalliberaal.nl

 

 

Ronald van Liempdt
Raadslid


Ronald van Liempdt is al jarenlang politiek actief als steunfractielid en denktank. Sinds de verkiezingen van 2014 is hij als raadslid actief bij Lokaal Liberaal.  Sinds zijn eerste stapjes hapte hij al Maarssense lucht. Zijn lokale betrokkenheid uit zich tegenwoordig in het organiseren van vele activiteiten binnen de gemeente. Hij is betrokken bij de organisatie van de sinterklaasintocht in Maarssen en is medeoprichter en organisator van het Timmerdorp Maarssendorp. Daarnaast is hij actief bij landelijke scoutingactiviteiten.

Tel: 06-51155356
E-mail: ronald@lokaalliberaal.nl

 

 

Bas Verwaaijen
RaadslidBas is sinds 2005 actief in de lokale politiek. Vanaf 2011 voor Lokaal Liberaal, eerst als steunfractielid en commissielid en vanaf 2014 als raadslid. In de afgelopen 4 jaar heeft Bas zich gespecialiseerd in WMO, duurzaamheid/afvalbeleid en huisvesting. In de komende 4 jaar wil hij deze kennis verder benutten ten gunste van de fractie. Bas voelt zich maatschappelijk betrokken. In de politiek heeft hij daarom een ombudsfunctie; inwoners die vastlopen bij de gemeente kunnen bij hem terecht. Buiten de politiek organiseert hij samen met anderen het Timmerdorp Maarssenbroek. Voordat Bas politiek actief werd voor Lokaal Liberaal heeft hij in diverse lokale besturen zitting gehad waaronder Scouting Marsua Maarssenbroek, RTV Stichtse Vecht en de wijkcommissie Antilopespoor.

Tel: 06-28347938
E-mail: bas@lokaalliberaal.nl

 

 

Onno Tijdgat
RaadslidOnno is van beroep applicatieontwikkelaar.
Na een periode van 4 jaar als commissielid is hij in 2018 benoemd tot raadslid van Lokaal Liberaal.  Onno zal zich ook de komende periode richten op financiën en digitalisering. Onno is van mening dat de gemeentelijke belastingen zo laag en efficiënt mogelijk gehouden dienen te worden.
Hij ziet graag dat de gemeente in plaats van de belastingen te verhogen, gewoon rond kan komen met het eigen huishoudboekje.

Tel: 06-47929050
E-mail: onno@lokaalliberaal.nl

 

 

Rein Bonhof
RaadslidRein is al 25 jaar ondernemer in Stichtse Vecht. In de periode 2014-2018 heeft hij zich als commissielid bezig gehouden met het ondernemersklimaat en de efficiëntie binnen de overheid, waar je als ondernemer zo min mogelijk last van moet hebben en je kunt doen wat je zo graag doet. Ondernemen!

Tel: 06-26474274
E-mail: rein@lokaalliberaal.nl

 

 

Frank Venus
Commissielid 

Tel: 06-51568521
E-mail: frankv@lokaalliberaal.nl

 

 

Olaf Morel
CommissielidTel: 06-52680712
E-mail: olaf@lokaalliberaal.nl

Terug naar boven